”Jeg er positivt overrasket over det dybdegående læringsniveau der er ved at være elev i en privat virksomhed. Jeg har modtaget masser at nyttig sparring med mange ledere, og fået oparbejdet kompetencer inden for forskellige områder. Samtidig er der også et tæt sammenhold blandt mine kollegaer, som er søde og hjælpsomme, og har fokus på, at de skal lære fra sig og deltage i min udvikling. Vi fejrer vores sejre sammen og holder fredagshygge cirka en gang om måneden.”

Christina Høiberg- tidligere kontorelev hos R&M-EL

”Som elev hos R&M-EL får man stor medbestemmelse på egne opgaver, og de har givet mig rammerne og mulighederne til at komme til at arbejde med udvikling og optimering, hvilket er et område jeg brænder meget for. Hver dag byder på nye udfordringer og spændende opgaver.”

Sidsel Bie- tidligere kontorelev hos R&M-EL. Blev fastansat som Proces- og udviklingsansvarlig i 3,5 år efter endt uddannelse.

”Jeg har været meget glad for at tage min uddannelse i en privat virksomhed som R&M-EL. Det har givet mig mulighed for at få indblik i mange forskellige arbejdsområder, hvilket giver et godt indblik i hvordan en virksomhed er skruet sammen. Virksomheden har vist mig meget tillid og dermed budt på mange spændene arbejdsopgaver, som har rustet mig godt til at søge fremtidige stillinger.”

Louise Laursen- tidligere kontorelev hos R&M-EL

”Med en elevplads hos R&M-EL oplever jeg en afvekslende hverdag med mange alsidige opgaver, hvilket gør, at jeg kan udforske mine evner og de områder, jeg brænder mest for. Der er stor lydhørhed overfor mine ønsker og ideer, og jeg har fået mulighed for at få ansvar for og indflydelse på egne opgaver. Det er et meget lærerigt arbejdsmiljø, og giver én blod på tanden for at lære endnu mere. Jeg er virkelig glad for at være på en arbejdsplads med fokus på sammenhold, gode kolleger og med plads til grin.”

Sara Drejer Brøndum- nuværende kontorelev hos R&M-EL