Elbiler

Vi prioriterer grøn kørsel og mere end 60 % af vores bilflåde er elbiler
You are here:

Vi er en mellemstor virksomhed, som servicerer mange kunder rundt omkring i Hovedstaden og Sjælland, og derfor tilbagelægger vi mange kilometer i vores biler, hvilket er vores største direkte CO2-påvirkning. Vores bilflåde er derfor også stor, og vi har løbende siden 2016 arbejdet mod et endeligt mål om at være 100% grønne når det kommer til firmabiler. Lige nu er vi halvvejs med ca. 55% af bilflåden som eldrevne køretøjer og vi vil fremadrettet kun indkøbe elbiler, så vi udfaser brugen af diesel- og benzinbiler helt.

Har du et projekt for os?

Så kontakt os nu enten via mail eller telefon

Siden 2016

Vi servicerer mange kunder rundt omkring i Hovedstaden og Sjælland, og derfor tilbagelægger vi mange kilometer i vores biler, hvilket er vores største direkte CO2-påvirkning. Vi har derfor siden 2016 arbejdet mod et endeligt mål om at være 100% grønne når det kommer til firmabiler.

Mere end 60 % elbiler

Lige nu er vi mere end halvvejs med 60 % af bilflåden som eldrevne køretøjer og vi vil fremadrettet kun indkøbe elbiler, så vi udfaser brugen af diesel- og benzinbiler helt.

Registrering af grøn kørsel

Flere af vores nuværende kunder har haft et stigende krav til registrering af grønne kørsler (= arbejdet udført af montør i elbil) – fra fx 30% i 2021 til hele 90% i 2023. Disse kørsler registreres automatisk i vores sagsstyringssystem og bliver automatisk delt med kunden.