Om R&M-EL

Læs om vores historie, strategi, kunder og meget mere
You are here:

Hvem er vi?

Røder & Mortensen (R&M-EL) er i dag en anerkendt el-installatør, og vi har et klart mål om, at vi vil være hovedstadens foretrukne samarbejdspartner. Derfor satser vi stort på altid at kunne levere den bedste kvalitet til den rette pris udført af kompetente og engagerede medarbejdere.

Alle virksomheder kan finde forbedringer og derfor arbejder vores ledelse og medarbejdere hårdt på altid at udvikle R&M-EL og leve op til vores kunders forventninger.

Vores kundefokus

Hos R&M-EL løser vi primært el-opgaver for offentligt byggeri, større erhvervskunder og i samarbejde med diverse hovedentreprenører.

Vi er eksperter i at servicere primært større uddannelsesinstitutioner og kommuner – alle steder som primært har bygninger i drift, hvor der skal tages højde for brugerne mens arbejdet udføres.

Vores primære fokus er service, men har også stor erfaring inden for entreprise- og projektarbejde, fx omfangsrige renoveringsprojekter, energioptimering m.m.

Vores lærlinge

I R&M-EL satser vi på at udvikle de bedste lærlinge, som ønsker at fortsætte i virksomheden efter endt læretid. For os er lærlinge en investering i vores fremtid, derfor vil der være stor fokus på dig.

At være lærling i R&M-EL betyder, at du er indstillet på hele tiden at ville lære nyt og udvikle dig. Dette stiller derfor store krav til dig som lærling.

Ved slutningen af 2022 er vi ca. 45 medarbejdere i alt, hvoraf hele 20 er lærlinge, 8 er voksenlærlinge, 3 er EUX’er og 2 er kvinder.

Mød den daglige drift i R&M-EL

Mød administrationen i R&M-EL

Bliv klogere på vores stolte og lange historie

Udvalgte kunder