Velkommen til Røder & Mortensens Eftf. A/S

R&M-EL har fokus på at servicere hovedstadens erhvervs- og offentlige kunder og yder til hver en tid en grundig rådgivning indenfor installation af tekniske løsninger med speciale i serviceopgaver, renoveringsprojekter og energioptimering.

Vi har igennem hele vores levetid haft stor fokus på kvalitet, som er blevet vores varemærke. Med en lang og stolt historie, der rækker helt tilbage til 1919 har Røder & Mortensen (R&M-EL) en baggrund som en af København og Danmarks mest erfarne elinstallatører.

Vi er eksperter i at servicere primært større erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi besidder et stort kendskab til de brancher vi opererer i der gør, at vi kan finde den bedst mulige løsning til den enkelte kunde.

Hvad kan vi?

Vi løser vores kunders behov ud fra princippet om den bedste løsning og højeste kvalitet til prisen. I praksis betyder det, at vores serviceydelser kan være meget varierende, da de afspejler vores kunders unikke behov.

Vores kompetencer

Energioptimering

Der findes i dag store besparelser i energioptimering, men mange virksomheder er uvidende omkring hvilke muligheder de har og er ikke opmærksomme på det enorme potentiale. R&M-EL kan vise jer vejen!

Service i bygninger i drift

Vores medarbejdere er vant til at arbejde med drift- og vedligeholdelsesopgaver samt installationsopgaver i offentlige bygninger/større kontorbygninger samt fredede/bevaringsværdige bygninger, hvor daglig drift prioriteres højt og evt. afbrydelser heraf forventes udbedret inden for kort tid samt hvor der tages særlig hensyntagen til de daglige brugere i bygningerne.

Lysstyring og intelligente installationer

Der åbnes op for helt nye muligheder for komfort og energibesparelser, hvor man har mulighed for at styre praktisk taget alt!

Vedligeholdelse

Mange af vores faste kunder har bevaringsværdige ejendomme – fx fordi de er fredet eller blot store etageejendomme – og her handler det om, at de vedligeholdes og udvikles, så de sikres lang levetid.

Renovering

Vi trives med komplekse renoveringsprojekter, der kræver kreative løsninger for at nå den bedste kvalitet og pris.

Er du vores nye medarbejder?

Læs om vores ledige stillinger og vores stærke fokus på at uddanne de bedste lærlinge

Den grønne omstilling

Bæredygtighed er for alvor kommet på dagsordenen hos R&M-EL

Hvem er vi?

Læs om vores historie, strategi, kunder og meget mere

Vores referencer